Під прем'єр-міністром Денисом Шмигалем захиталося крісло, і влада намагається списати весь негатив саме на уряд Шмигаля.

Про це у своєму блозі сказав економіст Юрій Атаманюк.

"Усі ми знаємо, що під Шмигалем після останнього тарифного підвищення крісло ледве тримається і весь негатив влада спробує списати саме на неправильну політику уряду. У тому числі - економічну. У тому числі - тарифну, у сфері енергетики. У сфері інфраструктури. Весь негатив списати на уряд Шмигаля. І орієнтовно джерела в Офісі Президента чекають, що це станеться в квітні місяці", - сказав Юрій Атаманюк.

Він відмітив, що почалася велика гра між найбільшими центрами впливу, олігархічними центрами впливу в Україні, групами, бенефіціарами груп депутатів в Парламенті і в Офісі Президента.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Звичайно ж, тут не обходиться без міжнародних фінансових інститутів і політичних центрів впливу Брюссель-Вашингтон", - підкреслив економіст.

Нагадаємо, як повідомляв Знай.ua, в Єврокомісії закликали Кабмін виплатити борги "зеленій" енергетиці і прискорити запуск "зелених" аукціонів.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що в Міністерстві соціальної політики України розповіли громадянам про новий вид компенсації за оплату комунальних платежів. Громадянам пояснили, чому засоби по компенсації надаватимуть відразу постачальникові послуг, а не споживачеві.