Влада звинувачує парламент та прокуратуру у невдалому управлінні країною.

У чому ж насправді причина невдач, розповів анархіст Михайло Чаплига у відеоблозі "Чаплига без питань".

"Відкриваєте пост, наприклад, радника президента... Читаємо - він там пише, що півтора року, маючи повну монархічну владу, і в парламенті, уся репресивна машина держави: прокуратура, МВС, Генпрокуратура, суди навіть, я так розумію, загалом, все, що може бути в цій країні - усе твоє. Але ти повинен цим управляти. А ти не можеш, тому що у тебе немає ні знань, ні розуміння, ні досвіду, ні умінь, ні бажання. Ти ж звик по іншому якось. І ось у тебе півтора року це не виходить, але винен, виявляється, не ти. Читаємо цей пост. Виявляється, винна система якась", - сказав Михайло Чаплига.

Анархіст підкреслив, що радник президента говорить про те, що винні в невдачах парламент і прокуратура, попри те, що вони знаходяться під контролем влади.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Парламент, який повністю твій. Прокуратура, яка повністю твоя. Усі навкруги винні, але не хлопчик винен в цьому. А відповідно, що треба зробити - у хлопчика ж світла інтенція, хлопчик же хороший... Хлопчикові треба дати молоток, і хлопчик молотком буде все робити", - додав анархіст.

Нагадаємо, як повідомляв Знай.ua, Зеленський звернувся до Разумкову з проханням невідкладно усунути юридичну колізію, виявлену в законі про соціальний захист людей з інвалідністю, і розглянути його в позачерговому порядку.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що на думку Погребинського, правляча верхівка України так і не зробила роботу над помилками.