Президенту України Володимиру Зеленському потрібно бути готовим до удару від президента РФ Володимира Путіна.

Про це заявив політолог Тарас Загородній в ефірі програми «Романенко. Беседы».

«Удар від Путіна буде. В якому вигляді – це ще невідомо. Він же КГБшник, щось вигадає. Я не виключаю, що це у вигляді якогось компромату може бути вкинуто, може, навіть через Європу, щоб зовсім шатнути Зеленського», - вважає експерт.

На його думку, владу все менше хвилює тема війни на Донбасі.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

«Росія, Штати, внутрішні конфлікти, немає консенсусу між усіма олігархічними групами, народ незадоволений – тема війни йде вже на четвертий план. Там хоч якесь перемир'я є. У Росії, я бачу, просто вже сил немає. Швидше за все, вони зайняті зараз Білоруссю. Вони ж теж не гумові, вони не можуть і Сирією займатися, і Китаєм і іншими речами. У них просто сил немає, щоб серйозне щось організувати», - говорить Загородній.

Політолог зазначив, що українців також став менше цікавити конфлікт на сході країни, на перший план виходить соціально-політична ситуація.

«Народ несправедливість тарифів відчуває. І йому потрібна людина, яка може вирішити цю задачу. Або це все перейде на тебе. Тим більше, що в 2019 році ніхто Зеленського не тягнув за язик обіцяти, що вдвічі буде зменшено тарифи», - констатує він.

Як стверджує Загородній, справжні рейтинги «Слуги народу» і Зеленського набагато нижчі, ніж показують опитування.

«Були довибори до місцевих органів влади у Броварах і Борисполі. Скільки у нас там «слуг» було? Від 7 до 10%. Це ось реальний їхній рейтинг. Давно вже немає 20%, і у Зеленського немає 20%», - заявив експерт.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Зеленський терміново звернувся до Верховної Ради.

Нагадаємо, Бортнік заявив, що на Донбасі йде активне наростання застосування і снайперів, і мінування, і розвідки.