У боротьбі з олігархами, для вирішення конфліктів з ключовими гравцями - президентові України Володимиру Зеленському допоможе Юлія Тимошенко, яка поєднає інтереси.

Про це сказав керуючий партнер Національної антикризової групи Тарас Загородній в програмі "Романенко Бесіди".

"Ми якраз бачимо, що поєднання інтересів вона (Юлія Тимошенко - ред.) могла б зробити. І в принципі, принаймні дати можливість Зеленському досидіти хоч би до президентського терміну. До кінця. У тій ситуації, якщо вони і далі будуть ось так ось розмовляти про те, що ми нікого міняти не будемо, ми там просуватимемо Вітренко - тобто, ми приходимо до логіки - ми бачимо конфлікти з ключовими гравцями. Ми бачимо, що вони ставитимуть питання, де тут наш інтерес, і чи може ця людина виконувати ці інтереси. Принаймні, не лізти туди, куди не треба", - сказав Тарас Загородній.

Він відмітив, що після історії з каналами Козака конфігурація складається так, що Володимир Зеленський створив точку нестабільності.

"Тобто, він стає непередбачуваним. А це найстрашніше у владі - бути непередбачуваним. У тебе має бути своя логіка, зрозуміла, в першу чергу, донесена усім тим людям, які все одно контролюють активи в країні. І у тому числі і телевізійні активи і так далі. Тобто, ми бачимо все більше і більше, що якщо хоч би не проводяться парламентські вибори - або нова коаліція, або зміна прем'єр-міністра, або Юля, яка, як не дивно, може тебе звичайно ж врятувати і виручити", - додав експерт.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За його словами, Тимошенко могла б бути міцною рукою, але при цьому - будуть репутаційні втрати для Зеленського.

"За рахунок хоч би адекватної рентабельності, я не говорю про безкоштовний газ, я говорю про адекватну рентабельність роботи Нафтогазу - вона може знизити тарифи. Це факт. І далі по клубку вже знижуються борги ЖКГ, знижується навантаження на бюджет, тому що це субсидії і все, що з цим пов'язане. Вона може це зробити. Чи вийде - це велике питання. Чому - тому що я не бачу у них взагалі розуміння, куди вони вплуталися і до чого це усе веде", - підкреслив Загородній.

Нагадаємо, як повідомляв Знай.ua, Тимошенко вразила новим стилем - одні сережки чого тільки варті: "Міс Юлія...".

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Чаплига відмітив, що одних лякають прем'єрські амбіції Тимошенко, інших - президентські амбіції Разумкова.