Електроенергія продовжує дорожчати, тому заощадження стає особливо принциповим. На щастя, можна скористатися цими простими порадами задля зменшення рахунків.

Як споживати менше електрики і відповідно зберігати гроші Знай.ua розповідає на основі матеріалів мережі інтернет.

По-перше, варто запам’ятати, що навіть увімкнені у мережу прилади, які не використовують, споживають електроенергію. Тому не забувайте діставати з розеток зарядки та інші пристрої, які вам потрібні лише час від часу.

Найбільше енергії споживає холодильник. Щоб “полегшити” його роботу розмістіть його якомога далі від духової печі і плити, не ставте страви, які не охололи, не розміщуйте безпосередньо під сонячними променями.

Холодильник, фото "Знай.ua"
Холодильник, фото "Знай.ua"

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Щоб зменшити кількість електроенергії, використаної пральною машинкою, обирайте режими з максимально низькими температурами.

Тому користуйтеся електроприладами з розумом, вчасно подавайте показники - це допоможе контролювати ваші кошти, витрати по електроенергії, а також уникнути передплат. Якщо ви можете перейти на двозонний лічильник, який вдень рахує електроенергію по нижчому тарифу, аніж уночі. Так ви зможете прання, посудомийку й зарядки вмикати вночі.

Нагадаємо, У квітні знову подорожчає електроенергія, - Котенкова.

Як повідомляв портал Знай.ua, Українці вимагають негайно скасувати тариф на електроенергію та газ, знайшлися докази: "Ще зі школи..."

Також Знай.ua писав, В Україні зросли комунальні тарифи: за що і на скільки доведеться переплатити