Чорний піар – це не те, чим займається АРМА. Йдеться про пояснення сфери своєї діяльності та заперечення брудних звинувачень.

Такий коментар у програмі «Що далі» на каналі «Знай24» дав Володимир Павленко, заступник голови Агентства з Розшуку та Менеджменту Активів.

Як стверджує Павленко, провокаційні акції та публікації – це справа рук не АРМА, а людей, зацікавлених у знищенні цього державного органа та зміні керівництва.

«Політики можуть ображатися і думати, що АРМА це замовляє», – прекрасно розуміє чиновник всі небезпеки та ризики.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Але водночас ці думки безпідставні, адже АРМА не звертається до таких нечесних методів, як чорний піар.

«Кількість бруду, яка ллється на наш орган, постійно була великою» – коментує Павленко ситуацію.

А відтак, він вважає своїм обов’язком реагувати на такі звинувачення: пояснювати тонкощі роботи АРМА та заперечувати будь-які наклепи.

Павленко уточнює, що вони зацікавлені у публічних дискусіях, дають прес-конференції на різноманітних програмах та інтерв’ю, публікують офіційну інформацію на Facebook, але аж ніяк не намагаються вплинути на імідж депутатів брудними методами.

Нагадаємо, на думку Бізяєва сучасна державна система України не відповідає часу.

Раніше Знай.uа повідомляв те, що допоки АРМА займається рейдерством, добросовісні бізнесмени страждають.