Від АРМА (Агентства з розшуку та менеджменту активів) страждають добросовісні бізнесмени, інвестори, власники заводів і навіть прості громадяни.

Про це в програмі «Романенко Беседы» заявила народний депутат Галина Янченко.

«АРМА, яке задумувалося як антикорупційний орган, перетворилося на велику корупційну клоаку, яке може легально рейдерити будь-який об’єкт: майно, автомобілі, ділянки тощо», - каже вона.

Нардеп розповіла, як працює схема рейдерства квартир.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

«Мені сподобалася твоя квартира. Я домовляюся зі своїм другом прокурором або слідчим. Якщо в мене немає там друзів – я просто плачу гроші. До речі, є там спеціальна такса, скільки коштує накласти арешт на майно. Починають тебе в чомусь підозрювати, на твоє майно накладають арешт. Або є історії дуже драматичні, коли навпаки – ти подаєш на когось до суду і підозрюють когось іншого, а твою квартиру визнають речовим доказом у кримінальній справі. Накладають на неї арешт, за законом передають в АРМА і далі воно може вирішити – управляти квартирою чи продавати. Часто вони вирішують продавати. Цей продаж здійснюється за місяць», - зазначає Янченко.

Поки людина роками доводить свою невинуватість у суді, АРМА вже давно продало її квартиру. А людина, яка її купила, вже 5 разів її перепродала.

«Коли ти в усіх судах відмився і сказав, що ти нормальна людина – ти майно своє не повернеш. Гроші також повернути практично нереально. Наскільки я знаю, ще ніхто нічого у АРМА за продаж не отримав назад», - додала вона.

Раніше Знай.uа повідомляв, що депутати 3 фракцій закликають Разумкова винести законопроект про заборону імпорту струму на найближче засідання.

Нагадаємо, політолог Загородній розповів про наміри Вітренка