В одному з ліцеїв Житомирської області на десятикласника і його батьків відкрили адміністративне провадження через цькування учителів.

Про це розповідають у репортажі ТСН.

Ця історія триває більше як пів року. Спочатку хлопець робив кумедні картинки-меми про подружжя Бовкунів - чоловік працює вчителем праці, дружина шкільною психологинею. Мати хлопчика - вчителька у цьому ж ліцеї. Спершу з учнем багато говорили, він вибачався. Бовкун як спеціалістка розуміла, що можливо таким чином хлопець протестує або самовиражається.

Кадр з відео
Кадр з відео

Щоправда, далі ставала все гірше: учень почав використовувати у мемах не лише фото подружжя викладачів, але й їхньої неповнолітньої дитини. Після цього учень почав писати лайливі коментарі та висловлювання з акаунтів вчителів. Робив він це не лише у загальному Інтернеті, але й в локальній мережі школі. Це підтвердив вчитель інформатики, якого попросили провести розслідування. Він, до речі, додав, що вчителі часто просто вимикають комп'ютер без виходу зі свого акаунту, чим провокують дітей на різноманітні пустощі.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

За учня заступився директор ліцею, який переконує, що хлопчина - тихий, неконфліктний і добрий. Мати учня не складає відповідальності з себе як матері, розповідає, що близько року тому у хлопця був конфлікт з учителем праці. Можливо саме з тих пір розпочалася ця загадкова історія.

Нині учня перевели на домашню форму навчання. Слідство з'ясовує обставини цієї історії.

Раніше повідомляли, українку зацькували батьки в школі через гроші, вчитель все знала.

Як повідомляв Знай.uа, віруюча вчителька відмовилася носити маску: "Атрибут диявола".

Знай.uа писав, маленькі українці масово страждають від рук нелюдів.