Як би не була хороша чи погана Ірина Венедиктова на посаді генерального прокурора України, напевно знайдуться люди, незадоволені нею. Хто і яким чином може їй протидіяти?

Про це в програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» розповідає голова комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев.

«Ми можемо здогадуватися, не називаючи прізвищ - але ми розуміємо, що це досить впливова група, якої не дуже зручні подібні рішення Офісу генерального прокурора. Але це не означає, що ми не повинні їх приймати. Ми не повинні покривати то, що покривали в цій країні тридцять років», - зазначає народний депутат.

На його думку, це великий прогрес - то, що справа зрушила з мертвої точки, і не тільки в справі «ПриватБанку». Однак Гетманцев не взявся передбачити, як справа піде далі, оскільки навіть не знайомий з матеріалами.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

«Я знаю із засобів масової інформації те ж саме, що і всі. І, чесно кажучи, не горю бажанням займатися цією справою. Це просто не моя спеціальність», - резюмував Данило Гетманцев.

Раніше, як повідомляє Знай.ua, цей політик наполягав, що справа Сергія Стерненка має вирішуватися шляхом демократичних процедур, а не масових протестів.

Також Гетманцев розповів про своє ставлення до податків