17 лютого Верховна Рада офіційно проголосила Революцію Гідності історичною подією, поворотною в житті України. Однак якраз ті депутати, які були причетні до цієї революції, утрималися або не брали участі в голосуванні.

Ця подія в ефірі програми «Що далі?» на каналі «Знай 24» коментує футуролог Андрій Длігач.

«Я боюся, що ми, українці - і тут я в першу чергу, при всій повазі, звинувачую Віктора Андрійовича Ющенка - надто багато часу і сил витрачаємо на наші травми. Ми будуємо нашу культуру і стратегію розвитку, відштовхуючись від смертей, від Голодомору», - вважає експерт.

За його словами, свого часу Ющенко отримав шанс радикально змінити країну - але, на жаль, замість цього він сконцентрувався на «спадщині» в набагато більшому ступені, ніж на роботі над розвитком України та її відкритістю, над судовою реформою і деолігархізацією держави.

Популярні новини зараз
Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

«Україна тоді прийняла образ жертви, і до цього часу не може вийти з нього», - каже Андрій Длігач.

Раніше, як повідомляє Знай.ua, цей футуролог закликав українців не шукати прихований сенс там, де його немає.

Крім того, Длигач висловив думку, що українська судова система повністю куплена олігархами.