У справі одеського активіста Сергія Стерненка немає політики.

Про це в програмі «Что дальше» на каналі «Знай24» заявив футуролог Андрій Длігач.

«Мені здається, що ми часто шукаємо там, в тих питаннях, таємний умисел або якісь складні політичні схеми і комбінації, де є просто хабарництво, де є ситуації типу рука руку миє і де є підлість цієї старої постсовкової системи, яка не готова змінюватися, не готова віддавати можливості для майбутнього», - говорить експерт.

На його думку, вирок Стерненку – це не вказівка ​​Банкової.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

«Завжди є такі гравці, які прекрасно розбираючись в хитросплетіннях українського законодавства і маючи хороші зв'язки всередині судів, можуть продавлювати навіть без фінансового підґрунтя будь-які рішення. І ось це треба в першу чергу припинити в країні, вивести, поганою мітлою вигнати всі ті можливості, які були у попередньої влади. Контроль над судами – це треба закінчувати», - заявив футуролог.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Гетманцев висловився про справу Стерненка.

Також Гетманцев заявив, що вирішувати справу Стерненка треба за допомогою демократичних процедур, а не протестів.