Олександр Бикадоров з позивним «Юрист» з 2014 року є учасником терористичних угрупувань на окупованій території та депутатом так званого «уряду». Потім стає особистим охоронцем Олександра Захарченка і займається імітацією замахів.

Військовий експерт Дмитро Снєгирьов зазначив, що бойовики влаштовують імітаційні замахи, щоб звинувачувати Україну, про це він розповів у програмі «Политика наизнанку».

«За часів перебування Бикадорова особистим охоронцем Захарченка інсценується низка замахів. Йдеться власне про поранення ватажка терористів під Дебальцевим, але основне: 9 травня 2018 року на момент пересування кортежу Захарченка у район Савур-Могили спрацьовує вибуховий пристрій і Захарченко залишається живим», - підкреслив Снєгирьов.

За словами ведучого, бойовики пояснюють відсутність жертв тим, що саморобний вибуховий пристрій був недостатньо потужний.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

«Дуже цікавий факт: особистий охоронець Бикадоров у момент замаху був не з ним. «Юрист» це пояснює тим, що у той момент виконував депутатські повноваження, саме як і у момент підриву «Дуримара» 15 лютого у Горлівці», - сказав ведучий.

Експерт зазначив, що оприлюднення цієї інформації не дозволило бойовикам самопроголошеної «ДНР» перекласти відповідальність за ці «теракти» на Україну.

Також Снєгирьов додав, що батько Олександра Бикадорова є автором фейку про те, що після війни кожному військовому ЗСУ буде видана ділянка на території Донбасу та 2 раби з місцевого населення.

Нагадаємо, «Знай.ua» повідомляло, що на Донбасі ЗСУ знайшли сховок окупантів: десятки танків, гаубиць і гармат за лінією відведення.

Раніше «Знай.ua» публікувало думку Снєгирьова, що вибух машини ватажка бойовиків Попова – лише імітація вибуху.