15 лютого ЗМІ повідомляють про підрив машини Сергія Попова, ватажка бойовиків з позивними «Довгий» і «Дуремар», на окупованій Горлівці. У ЗМІ так званої «ДНР» з’явилася інформація, що в авто була також і його дочка, а провину поклали на Україну.

У програмі «Политика наизнанку» військовий експерт Дмитро Снєгирьов коментує цю ситуацію як провокацію з боку спецслужб самопроголошеної «ДНР». На його думку, вибух інсценізували.

Ведучий розповідає, що ЗМІ самопроголошеної Донецької народної республіки провину за вибух поклали відразу на українського військового Руслана Хомчака, але вже 8 лютого стало відомо про підготовку провокації з боку спецслужб так званої «ДНР». «Йдеться саме про імітацію вибуху та зазначається, що виконавцем буде Александр Бикадоров», - повідомляє він.

На плечах Попова, за даними експерта, лежить покривання наркотрафіку, також надходить інформація про його конфлікт із мером Горлівки через контроль системи збуту металобрухту.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

«Цікава деталь, що батько виконавця підриву Олександра Бикадорова є автором фейку про те, що після війни кожному військовому ЗСУ буде видана ділянка на території Донбасу та 2 раби з місцевого населення», - зауважує Снєгирьов.

Нагадаємо, Олександр Лось розповідає про українські «Байрактари».

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Україна не може вийти з образу жертви.