Про майбутні проекти УІНП розповідає голова Українського інституту національної пам’яті Антон Дробович у програмі «Що далі» на каналі «Знай24».

«Ми випустимо ще хороші ролики про історію ХХ століття», - обіцяє Дробович. Історичні проекти, створені для школи, допоможуть учням готуватися до ЗНО з історії України та й узагалі будуть корисні для загального розвитку громадян, аби відновити в пам’яті важливі моменти з минулого держави.

Дробович повідомляє, що планується також зробити звіт з декомунізації, який надасть таку інформацію: здобутки декомунізації за 6 років, проблеми, на які вона наштовхнулася, та ідеї, які реалізуються згодом.

«Це дуже важливий буде документ, тому що для Східної Європи це буде безпрецедентний документ», - розповідає гість програми. Він зазначає, що звіт обов’язково перекладуть англійською та представлять світові, а також проведуть консультації з експертами, семінари та конференції в Україні, зроблять інфографіку для наочної демонстрації пройденого шляху.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

«Щось вдалося, щось не вдалося, але досвід – це дуже цінно», - підсумовує Дробович.

Нагадаємо, Петро Охотін пояснив необхідність сильних інституцій в Україні.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що економіка знань і наукові інновації допоможуть Україні вийти з кризи.