Україна – це головний біль і колишнього президента США Трампа, і теперішнього Байдена, адже держава не може обійтися без політичного скандалу.

Так у програмі «Романенко. Бесіди» заявив політтехнолог Максим Карижський.

Україна стала головним болем президентів США, як стверджує Карижський, через підготовку політичних скандалів, у центрі яких перебувають політики інших країн. «Можливість взагалі того, що такі речі можуть тут відбуватися, і що ось такий запах тягнеться до кабінетів Вашингтона з України, ось цей запах таких скандалів незрозумілих, він просто в буквальному сенсі перетворив, зробив згадку нашої країни токсичною», - коментує експерт ситуацію.

Відповідно світ після такого стає упереджений щодо громадян України. Коментує політтехнолог і те, як з острахом вивчають досьє кожного члена делегацій, що переводять лобістські компанії.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Аби вийти зі стану заціпеніння та змити негативний осад, потрібно, вважає Карижський, переходити до конструктивних питань. Зокрема, які стратегічні інтереси переслідує США, укладаючи з Україною партнерські відношення.

Також він звертає увагу на те, що за українськими лідерами стежать з-за кордону, якщо їхні декларації й надалі не відповідатимуть діям, то підстав для подальшої співпраці не буде. Тому передусім варто звернути увагу на внутрішню політику. «Якщо людина бреше у себе в країні, говорить одне, а робить інше, то які підстави вважати, що вона з цією країною буде вести себе по іншому», - підсумовує Карижський.

Нагадаємо, Андрусів визначив кадрову проблему ключовою для української влади.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, українській економіці пора перейти від виживання до розвитку.