Україна не на першому місці в рейтингах за операціями з криптовалютою, але при цьому і не пасе задніх.

Про це сказав українсько-американський бізнесмен та експерт у сфері криптовалют Марк Гінзбург в ефірі програми "Що далі" на каналі "Знай24".

"Я знаю ці рейтинги, за якими ми попереду планети всієї за операціями з криптовалютою. Повірте, тут це не зовсім так. Ми займаємо досить гідне місце, як би, не пасемо задніх, як ви говорите, в цьому аспекті, але ми далеко не перші... Прихід Зеленського до влади - він позначив певний вектор. Тобто, він оголосив буквально через місяць-два, він прийшов до влади, скажімо, наприклад, в травні, в кінці травня, він вже в червні виступав на великій IT-конференції, і він оголосив програму "Держава в смартфоні", - сказав Марк Гінзбург.

Він зазначив, що операції з криптовалютою відбуваються і відбувалися, незважаючи на те, що закону, що регулює їх діяльність, до цих пір немає.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Той же біткоїн існує з 2010 року. Ну, White Paper Сатоши Накамото з'явився восени 2009 року... Якщо перші роки біткоіни існували скажімо так, в даркнеті велика частина, то останні кілька років він уже є досить законним. І більш того, якщо не заохочують, то держави сьогодні різко змінили вже років зо два як відношення до біткоінів", - додав бізнесмен.

Як повідомляв Знай.ua, STEM is FEM навчив українських дівчат орієнтуватися в світі IT-спеціальностей.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Бізяєв зазначив, що європейці готуються захищати свою фінансову систему.