США, і президент Джо Байден зокрема, будуть набагато уважніше ставиться до України і до деталей через ситуацію з "Бурісмою".

Про це сказав колишній міністр закордонних справ Костянтин Грищенко в ефірі програми "Що далі" на каналі "Знай24".

"З урахуванням цієї історії буде більше набагато уваги до деталей. До деталей хто, з ким, коли і для чого. Для того, щоб не намагалися в майбутньому використовувати прив'язки українських гравців до тих чи інших фігурантів у Вашингтоні для того, щоб втручатися в політику Сполучених Штатів. Напевно, це буде продемонстровано, що це буде мати високу ціну для тих, хто цим займався", - сказав Костянтин Грищенко, відповідаючи на питання, чи буде Джо Байден вернути ніс від України, з огляду на історію з "Бурісмою".

За його словами, від Байдена і його команди можна очікувати більш значну системну підтримку, але її масштабність буде залежати від факторів, які створить сама Україна. Зокрема, це стосується діяльності влади і людей, які відповідають за зовнішню політику, реформи і боротьбу з корупцією.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua у вересні, було злито "брудну білизну" сім'ї Байденів - $ 4 млн від України, повії і дружина Лужкова.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що на думку Карижського, Україна - це головний біль і колишнього президента США Трампа, і нинішнього Байдена.