В Україні традиційно беруть близько до серця президентські вибори в США і покладають на них великі надії. Чи варто зараз нашій країні чекати підтримки від Джо Байдена?

Ситуацію в ефірі програми «Що далі?» на каналі «Знай 24» коментує колишній міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко.

«Я думаю, від нього варто очікувати більш серйозну і більш системну підтримку, причому з боку не тільки самого Байдена, але і всієї його команди. Вони про це прямо заявляють і виступають з позиції стримування Росії та підтримки територіальної цілісності України. А наскільки масштабної й ефективної буде ця підтримка, залежить від багатьох чинників, перш за все, від того, що будемо робити ми самі», - говорить експерт.

За його словами, важливо, щоб українська влада змогла продемонструвати свою здатність розв'язувати ті складні проблеми, які зараз очікують рішення.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Якщо це буде якимось чином переконливо сформульовано, обсяг допомоги - як матеріальної, так і чисто політичної та військової - буде досить значний», - вважає Костянтин Грищенко.

Раніше, як повідомляє Знай.ua, цей експерт оцінив можливість для нового американського президента реалізувати свою програму.

Також надходив коментар щодо політичних скандалів навколо Байдена в Україні.