При наближенні до виборів буде все більше розхитуватись середовище “Слуги народу”, коли вони будуть усвідомлювати проблеми з шансами для президента.

Про це сказав ідеолог Олександр Доній в ефірі програми "Що далі" на каналі "Знай24".

“Чим ближче до виборів, тим більше буде розхитуватись середовище “Слуги народу”, коли вони будуть усвідомлювати, що є проблеми з шансами для президента. Якщо не буде альтернативного центристського проекту - то у Зеленського теж є шанси. Навіть зміни абсолютно електоральної, територіальної лінії, як свого часу здійснював і Кравчук, і Кучма. Вибиралися від одних регіонів, а потім на другий термін балотувалися від інших регіонів. Зі зміною риторики”, - сказав Олександр Доній.

Він нагадав, що Леонід Кравчук обирався спочатку від східних регіонів, а потім за нього голосувала західна Україна, як і за Леоніда Кучму.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

За його словами, саме удар по телеканалах і може давати підґрунтя для ротації в електоральних симпатіях.

“Зараз регіональні структури будуть впливати все більше і більше. Ми йдемо поступово до федералізації. Не обов’язково з розколом України, але до впливу місцевих князьків все більше і більше… Ті, хто знайдуть доступ до сердець регіональних еліт - вони і матимуть шанс перемогти. Регіональні еліти - їм, за великим рахунком, ідеологія до одного місця. У них завдання дістатися до влади. Але коли вони дістаються, з тими ресурсами, які є зараз - вони монополізують, фактично, регіональні ресурси - медійні, в першу чергу - фінансові, соціальні, людські. І можуть правити вічно”, - підкреслив Доній.

Як повідомляв Знай.ua, Чорновіл відмітив, що політтехнологи намагаються зробити з Зеленського другого Порошенка.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що на думку Загороднія, реальний рейтинг “Слуги народу” – 7-10%.