У власному блозі політолог Вадим Карасьов заявив, що українці повинні мати власний наратив, який був би всеукраїнським та влаштовував мешканців усіх регіонів.

«Який повинен бути український наратив? Щоб не політизувати, щоб цей наратив був всеукраїнським, а не західноукраїнським чи навіть київським. Для цього треба створювати історичний, сучасний всеукраїнський наратив, який у кінці-кінців стане домінуючим. Щоб такий наратив не викликав відторгнення в українців, які живуть на сході або на заході», - зазначив Карасьов.

За словами політолога, держава не повинна обмежувати та забороняти, а повинна «культивувати» власний наратив. Треба заохочувати політику виробництва власного наративу, який «скріпляв» би країну та медійний інформаційний простір.

Також експерт зазначив, що важливо, щоб у цей наратив було вкладено позитивний зміст, інакше це буде перетворюватись на «політику від негативу».

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, для Знай.ua Катерина Котенкова розповіла, чи варто було закривати канали Козака.

Раніше Знай.ua публікував заяву Карасьова, що не можна домовлятися про Донбас на шкоду інтересам України.