"Слуга народу" є партією одного політичного циклу і вже закінчилася, майбутнього у неї немає.

Про це сказав політолог Руслан Бізяєв у програмі “Романенко Бесіди”.

"Я в майбутнє “Слуги народу” не вірю. Це партія для мене одного політичного циклу. Піде Зеленський на другий термін - може вона отримає стільки ж, скільки отримала "Наша Україна" при Ющенко. А може і не отримає. Далеко не факт. Іде Зеленський - ця партія через 20 хвилин закінчується", - сказав Руслан Бізяєв.

Він зазначив, що навіть зараз партія не існує, а намагається рипатися, в результаті чого утворюється електоральна ніша, яку може заповнити Російська Федерація, Петро Порошенко або олігархи.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"До чого ми підходимо. Ми підходимо до того, що в принципі, зараз при великому бажанні нас розірвати можна на раз-два електорально. І це буде набагато гірший розрив, ніж в 2004 році, набагато гірший розрив, ніж в 2014 році. Чому - тому що немає точок, які можуть склеїти вже. Вірніше, їх не буде вже до того моменту", - додав політолог.

За його словами, зараз повинна виникнути партія, яка зможе забрати собі електорат. Якщо цього не станеться - Україна може припинити існування, як держава.

Як повідомляв Знай.ua, ідеолог припустив, які політичні сили підтримають українці в майбутньому.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що на думку Донія, чим ближче до виборів, тим більше буде розхитуватися середовище "Слуги народу".