Політолог Тарас Загородній у своєму відеоблозі на Youtube розповів про відносини України з Росією.

За його словами, боротьба з Росією зовсім не схожа на справжню боротьбу. Україну купує електроенергію у Росії, називаючи її ворогом та агресором. Влада хоче запровадити програму «Тревел», завдяки якій жителі непідконтрольних територій Донбасу матимуть змогу поїхати на підконтрольні території й подивитися на рівень життя мешканців цих територій.

Експерт пояснює, що цією програмою влада хоче продемонструвати жителям ОРДЛО, що люди зможуть жити так само, як і жителі звільнених територій. Донбас возз'єднається. До речі, вільні пересування по території України не були заборонені. Всі ці плани не мають сенсу, адже все знаходиться у глухому куті. Ситуація незрозуміла і розв’язати питання аби вийти з неї поки не вдається.

«Або ви все-таки виходите на наших партнерів і робите якісь пропозиції, тому що і французи, і німці не в захваті від того, що теж відбувається. А ті, хто входить в «Нормандський формат» і вони теж хочуть результатів. На жаль, цей світ жорстокий і прагматичний. Від нас теж будуть вимагати результатів. На жаль, цього не відбувається через те, що власне владна вертикаль сама не знає, чого хоче. Вона в принципі розвалена і живе в режимі відео і якихось фейковий планів, які вона випускає постійно, не наповнюючи їх вмістом», - резюмував Загородній.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нещодавно Знай.ua повідомляв, що у Коломойського і США давня історія стосунків.

Так само Загородній розповів, чому Україні варто відстоювати свої національні інтереси.