Комерційний директор компанії-забудовника ZIM Capital Group Євген Негур у програмі «Что дальше» на каналі «Знай24» розповів про класи житла.

«З роками видно, що наш споживач стає більш вибірковим. І він рухається в сторону поліпшень. Всі ми хочемо жити в комфорті», - каже експерт.

У житлі класу комфорт, за його словами, є більше умов для хорошого життя, ніж в економ-класі. Наприклад, трохи більше дитячих майданчиків, краще оздоблення фасаду.

«І тому він уже пішов на крок вперед від економ-класу, але він не має всіх необхідних умов для комфортного проживання. Можливо, не буде системи домофонізації, територія буде відкрита, не буде доступу в під'їзди через певні магнітні ключі або мобільні додатки та інше», - додав Негур.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також він розповів, чим відрізняється житло класу комфорт + від бізнес-сегменту.

«Комфорт + - це сегмент, який має потужні претензії на бізнес, але не дотягує з низки причин. Можливо, це місце, в якому бізнес-сегмент просто не варто робити. Тому що бізнес-сегмент, як правило, купує певна категорія людей, яким дуже важлива локація. Як правило, це Печерськ або наближені райони навколо нього. Відповідно, бізнес-клас зробити де-небудь в далекій глибинці або області, як правило, він не рентабельний», - сказав експерт.

Нагадаємо, Кущ заявив, що державі потрібно стимулювати пропозиції житла.