Нарешті, довга дискусія, яка затягнулась на тринадцять років, закінчилась запровадженням сенсорної кнопки. Історія з кнопкодавством кінець-кінцем закінчюється. Про це розповів у своему блозі на Youtube український політик Микола Томенко в программі Tomenko online.

«Перемогою називаємо довгу дискусію, яка завершилася, нарешті, впровадженням сенсорної кнопки. Я нагадаю, що цій дискусії або цій боротьбі, щонайменше тринадцять років. І, не дивлячись на те, що це однозначна перемога, бо ця нова система «Рада» дасть можливість все-таки голосувати кожному депутату за себе, насправді мусимо сказати, що висновки з цієї історії ніхто не зробив», - сказав політолог.

Томенко розповів, що ця система була запущена і презентована Головою Верховної Ради Яценюком і, можливо, його менше будемо критикувати, бо його незабаром звільнили. А потім, головою Верховної Ради були Литвин, Рибак, Гройсман, Парубій і Разумков , який півтора року розповідав, що система ця погана, не досконала.

«У мене є запитання, а оці голови Верховної Ради, включно з Разумковим, які не запускали цю систему, зловживали службовим становищем? Звичайно, зловживали. Було би чесно, що в таких історіях, коли з кон’юктурних міркувань 13 років сенсорна кнопка, або боротьба з кнопкодавством не була почата, щоб такі речи ми не забували, щоб посадові особи несли за них відповідальність», - повідомив експерт.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Томенко висловився, що ситуація радикально змінилась, коли Разумкову треба було показати свою вагу і статус, щоб підняти ціну кожного депутата, оскільки він зараз частково в опозиції до Зеленського, ця система була запущена.

«Але виявляється сьогодні таким чином, що кон’юктура змінилася і очільники парламенту, які півтора року назад казали, що треба зміни до регламенту ввести, треба технічна перевірка, треба все на світі, спокійно ввели цю кнопку в експлуатацію», - резюмував Томенко.

Нагадемо Знай.ua розповідали, що Черкаський драмтеатр імені Тараса Шевченка – сумна історія, яка нікого нічого не навчила.

Також раніше Томенко повідомляв, про наглядові ради без заробітчан, зрадників і невігласів.