Розслідування «Bellingcat» навряд чи може стати якоюсь бомбою. На кого може спертися і довіряти президент, питання відкрите. Багатовекторний конфлікт не має потенціалу. Про це розповів політолог, керівник центру «Третій сектор» Андрій Золотарьов у програмі «Романенко бесіди» в відеоблозі на YouTube.

«Гордон зловив хайп, він все-таки професійний медійник, знає, як вдарити в потрібний час, в потрібному місці, щоб на тебе 24 години посилалися і цитували. Але там нічого несподіваного немає. По-моєму, судячи з тих контактів, які були у Грозєва (журналіста-розслідувача «Bellingcat», - ред.) в Києві, це буде чистої води політична технологія», - висловився політолог.

Золотарьов висловився про те, чи готовий Володимир Олександрович жертвувати своєю правою рукою в цій ситуації. У нього, на сьогоднішній момент, дві опорні фігури на Банковій: Єрмак і Тимошенко, який виступає в якості спецпредставника президента з проблемних питань. Треба віддати належне, Тимошенко демонструє ефективність в цій сфері.

«Взяти таке питання, як підсумки виборів. Поліпшення результатів виборів, оскільки то, на що могли розраховувати «слуги народу», за підсумком виборів, було набагато менше того, що вони отримали по підведенню підсумків. Ті командні висоти, які вони зайняли (голови облрад, - ред.) і зникла тема конфлікту Київ-регіони. Вона повністю пішла на маргінез, активно педалюючись протягом осені тема, чим навіть мене здивувала. Як би там не була робота зроблена в цьому напрямку», - резюмував експерт.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадуємо, Знай.ua повідомляли, що Степанов міг би взятися за питання некомерційних комунальних підприємств.

Також раніше Бізяєв розповідав в програмі «Романенко бесіди» що у влади немає стратегії.