Політолог, аналітик, експерт Українського інституту політики Руслан Бізяєв у програмі «Романенко. Беседы» заявив, що Офіс президента не займається інформаційною політикою.

«Поки не буде державної політики в галузі того, що ми називаємо формування громадської думки – ми постійно будемо між двома або трьома центрами впливу: внутрішнім, який формують олігархи, і двома-трьома зовнішніми», - говорить експерт.

За його словами, це не питання нестачі грошей, це питання нестачі стратегії.

«Навіть що б ми не говорили про Порошенка, у Порошенка була така ситуативна кімната, була якась стратегічна дев'ятка. Вони сідали, щось обговорювали, щось ухвалювали, щось не ухвалювали... Була якась система. Якась, але система була. Тут системи немає», - заявив Бізяєв.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Він зазначає, що в Офісі президента немає людини, яка займається інформаційною політикою.

«Хто у нас займається в Адміністрації президента інформаційною політикою? Всі. Тимошенко, Подоляк, хтось ще виступає... Мендель, Арестович... Тобто займаються всі. Коли займаються всі – не займається ніхто. Немає людини, яка цим займається конкретно, і немає стратегії, до чого ми хочемо прийти», - підсумував політолог.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Кость Бондаренко розповів про роль Азарова в «Партії Регіонів».

Також Бондаренко розповів, хто поділив Україну на захід і схід.