Вбивство відомого донецького підприємця і політика Євгена Щербаня стало одним із найбільш резонансних злочинів 90-х. Нещодавно, через майже чверть століття, обговорення цієї трагедії спалахнуло знову. Головна причина фільм «Громадського» «Спадкоємець», у створенні якого взяв участь старший син Щербаня, якого також звуть Євген.

Зараз між синами Євгена Щербаня йде справжня війна. Днями адвокат Руслана Щербаня Геннадій Москаль назвав Євгена Щербаня-молодшого наркоманом.

А до цього Руслан Щербань в одному з інтерв'ю розповідав, що його брат ще з 16 років вживав наркотики, в тому числі і важкі. Ба більше, Руслан заявив, що Євгена «досить часто діставали з того світу».

Євген Щербань не приховує, що мав справу з наркотиками. Але, за його словами, він не пам'ятає, коли вживав їх востаннє.

Популярні новини зараз
У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

«Я не пам'ятаю, на щастя, коли це було. Те, що це було, я взагалі-то і в фільмі сказав про те, що була така ситуація... Я познайомився, скажімо так, на жаль, з цим. Отримав цей досвід в певному віці. Але це не було 12 років і 16 теж. Це факт, який я знаю. Хлопці намагаються з цього приводу щось вигадувати», - сказав Щербань у програмі «Что дальше» на каналі «Знай24».

Раніше Знай.uа повідомляв, що Бондаренко висловився про загибель Щербаня.

Також Знай.uа повідомляв, що Геннадій Москаль назвав Євгенію Щербаню ім'я замовника вбивства його батька.