Сенсації з розслідування «Bellingcat» так і не відбулося, всі в очікуванні чергової дати виходу фільму, але тепер з'явилася нова історія з різними припущеннями, чому ж Байден не дзвонить Зеленському. Про це розповів у своєму відеоблозі «Говорить і доводить Карасьов» на Youtube політолог Вадим Карасьов.

«Немає сенсації, яку нам передбачав Дмитро Гордон. Всі над цим потішаються і публікують різного роду меми та картинки. Сміються, що викрали міркування з розслідування «Bellingcat» і звинувачення нинішньої влади, і її представників в якийсь зраді. Все сталося за логікою політичної іронії», - сказав політолог.

Карасьов вважає, що як раз і було задумано так, щоб весь час призначати якісь дати появи фільму розслідування про уявну зраду представників влади щодо «вагнеровцев», яких хотіли виманити, але не виманили. Швидше за все ми почуємо ще кілька таких дат для того, щоб знизити градус напруження і ставитися до цього більш спокійно.

«Так працюють сьогодні медіатехнології і, напевно, по-іншому вони сьогодні не можуть працювати. І по-іншому, напевно, не можна сьогодні описувати ті чи інші факти навіть великої політики або великих шпигунських воєн», - розповів експерт.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Карасьов сказав, що на сьогодні існує інша історія про те, чому американський президент не дзвонить нашому. Цим серйозним питанням переймається одна з ключових газет «The Washington Post». Говориться про те, що американський президент подзвонить українському президенту тільки тоді, коли президент України розбереться з Коломойським і іншими олігархами.

«Американці роблять в руслі своєї звички прагматичного проходження тих чи інших завдань, або вирішення завдань у зовнішній політиці. Фактично, пропонуючи Зеленському угоду, яка перевіряє його на здатність домовлятися», - повідомив політолог.

Карасьов заявив, що до тих пір, поки президент не буде і переслідувати всіх за корупцію, і не поборе корупцію в країні і не почне проводити реформи, то дзвінка не буде. Так на все це дивиться газета «The Washington Post» в редакційній статті.

«Можливо, все набагато простіше в цій історії, тому що поки ще в держдепартаменті США не призначений співробітник, працівник або фахівець, представник, спецпредставник або куратор по Україні. Кажуть, що на цю роль давно вже намагаються запропонувати Вікторію Нуланд, але вона якось не користується великою любов'ю у Вашингтоні, тому цей процес затягується», - сказав політик.

Нагадаємо Знай.ua повідомляли, що не можна домовлятися про Донбас на шкоду інтересам України.

Також раніше Карасев розповів, що Треба створювати історичний, сучасний всеукраїнський наратив.