На з'їзді партії «Слуга народу» були підведені підсумки майже дворічного правління. За результатами зборів було видано ідеологічний документ, згідно якого країна повинна йти вперед. Про це розповів політолог Юрій Романенко в програмі "Романенко важливе" на Youtube.

Романенко розібрав головні доктрини, які увійшли в підсумковий документ з'їзду партії «Слуга народу».

«Вони збираються будувати «Країну мрій». Дітей, звичайно, можна в цьому переконати, що існує така країна, але це більше схоже на все хороше і проти всього поганого. У самій постановці завдання саме на це і схоже. І коли починаєш читати нижче то розумієш, що так воно і є», - сказав політолог.

Романенко проаналізував, чим характеризується «Країна мрій» - це «впевненість людини в завтрашньому дні, яка ґрунтується на зрозумілій та передбачуваній державній політіці». Майже два роки, які Зеленський провів при владі, вони якраз відображають зрозумілу державну і передбачувану політику.

«Коли «слуги народу» на початку прийшли до влади під лібертаріанськими гаслами, потім поміняли на якесь соціалістичне жорстке державне регулювання, яке втілює пан Гетьманцев, а тепер прийшли до креативного центризму», - повідомив політолог.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Романенко розповів, що «Країну мрій» ще характеризує «економіка з прозорими ринками без монополії та корупції». Що ви говорите, за два роки ми в цьому напрямку просунулися і як себе почуває монополія, і як себе почувають наші олігархи? Всі себе нормально почувають, монополії як були, так і залишилися. В цьому напрямку нічого не змінилося.

«Чесна і біла зарплата, що зростає відповідно до набуття людиною нових знань та навичок і зростання економіки України загалом», а яке до цього має відношення підвищення мінімальної зарплати і пенсії державою, які так само популістично піднімають, як це робили «попередники»? При цьому ми розуміємо, що підвищення мінімальної зарплати робиться виключно для того, щоб більше збирати податків», - резюмував експерт.

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв, що країни НАТО заощадили близько трильйона доларів на тому, що ми ядерно роззброїлися.

Також раніше Романенко розніс українську владу за ігнорування коронавірусу.