Чи справді час «Опозиційної платформи - За життя» йде в минуле? І якщо так, то куди тепер піде електорат цієї партії?

Свою думку з цього приводу в програмі «Культ особистості» висловлює політолог і політичний експерт, голова Українського інституту аналізу та менеджменту політики Руслан Бортнік.

«Я думаю, ОПЗЖ залишиться, але без телеканалів ця партія буде ізольована в певній ніші. З'явиться поле для зростання нових проєктів. Можливі проєкти на базі «Опоблоку» за підтримкою осіб, які перебувають в фаворі у влади. Але зараз немає сенсу готувати такі проєкти, адже до виборів ще далеко», - вважає політолог.

За його словами, гравцем на цьому полі може стати й Дмитро Разумков - але йому це не потрібно. Це поле не для лідера, а для союзника. Той, хто хоче перемогти на президентських або парламентських виборах, повинен позиціювати себе в центрі.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

«Позиціювати себе на місці ОПЗЖ, «Опоблоку» або Петра Порошенка можна, але ти повинен розуміти, що прирікаєш себе на роль чийогось союзника. Виграти шляхом цього ти не можеш», - підкреслює Руслан Бортнік.

Раніше, як повідомляє Знай.ua, цей політолог пояснив, чим викликаний інтерес Ради національної безпеки та оборони України до голосування за Харківські угоди.

Також Руслан Бортнік заявив, що американські демократи відхрещуються від дружби з Ігорем Коломойським.