Український підприємець, письменник і громадський діяч Павло Себастьянович у програмі «Романенко. Беседы» заявив, що владі треба реформувати держапарат, а не полювати за олігархами.

За його словами, нинішні політики з «95 Кварталу» підтягують до влади своїх знайомих.

«Напевно, так би робили дуже багато людей, які пішли кудись – вони б пішли зі своєю командою і підтягали своїх знайомих. Замість того, щоб шукати тих, хто дійсно глибоко в темі сидить і вже давно є у нього вирішення якихось питань... Краще взяти відданих, ніж розумних», - сказав Себастьянович.

Він вважає, що владі потрібно реформувати держапарат, а не боротися з олігархами.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

«Міф, що в усьому винні олігархи, відволікає нас трохи від того, що все-таки реформувати треба держапарат», - підсумував експерт.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Бортнік розповів про причини рішення РНБО розслідувати голосування депутатів за Харківські угоди.

Також Знай.uа повідомляв, що Володимир Зеленський підтримав санкції проти Ігоря Коломойського.