У програмні «Чаплига. Без питань» анархіст і політолог Михайло Чаплига заявив, що влада боїться власного народу.

«Вже стало боляче і нецікаво рефлексувати на щоденну дурість, яку плодять «недодіктатори». Вони надивилися всяких: недобита контра, якісь колаборанти, то заборонити, сайти – закрити, телеграм – відключити, взагалі, навіть не хочу про це говорити. Це сморід, просто сморід і затхлість цієї влади. І рефлексувати на кожну нову дурість – я не хочу», - почав Чаплига.

На думку політолога, влада боїться свій народ, тому що той, може в будь-який момент піднятися. І всі дії влади по заборонам і обмеженням – це прояв страху.

«Ці щури просто «обобзделись» від того, що з ними буде, коли народ все-таки підніметься. І чим більше вони «обобздятся», тим більше в них терору. Це не тому що вони нас ненавидять – вони просто нас бояться. Цей терор, який чинять до власних громадян, до думки, до свободи слова, цей терор не тому що вони ненавидять права і свободи, а тому що вони бояться нас», - підкреслив Чаплига.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо для Знай.ua Чаплига провів паралель між Стародавнім Римом і сучасною Україною.

Раніше Знай.ua поширював думку Чаплиги, що Майдан – це не переворот, а революція.