Фільм-розслідування Bellingcat про зрив української спецоперації із затримання російських найманців ПВК "Вагнер" найболючіше вдарить у президента.

Про це сказав блогер Михайло Чаплига в ефірі програми "Що далі" на каналі "Знай24".

Михайло Чаплига зазначив, що фільм Bellingcat найболючіше вдарить у президента України.

"Єрмак не суб'єктний. Він може мільярд раз натягнути на себе корону, але вибачте. Тобто, швидше за все у Зеленського. Це підніме акції Порошенко і всієї тієї братії. Природно, опозиція тут же вчепиться. Навіть ті, яких таврують "проросійськими", - сказав Чаплига.

За його словами, в українських спецслужб вихід фільму не вдарить, оскільки вдарити можна по тому, що є, а в Україні їх немає.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Він зазначив, що у Російську Федерацію вихід фільму не вдарить, тому що у всіх поважаючих себе країн є шпигуни в інших країнах.

"І чим воно вдарить у Росію? Тим, що Росія має інтереси десь? Так має. Я думаю, Путін ще й на прапор це підніме - "Дивіться, я не міг усього вам розповісти, але насправді, все ще крутіше, ніж вам це розповідали. І бачите - я зміг їх обіграти", - сказав Чаплига.

Як повідомляв Знай.ua, політолог розповів про "холодний душ" для України від команди розслідувачів Bellingcat.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Bellingcat заявило, що за авіакатастрофою МН17 в небі над Україною стоїть генерал ФСБ.