Новий мирний план з Донбасу вже давно у всіх на слуху. Але наскільки серйозні всі розмови про нього? Чи не скажуть нам незабаром, що і це був фейк?

Свою думку з цього приводу в програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» висловлює політичний експерт і бізнес-консультант, керівник Центру військово-правових досліджень, адвокат Олександр Мусієнко.

«Ми бачимо, що зустрічі в нормандському форматі не відбуваються. Раніше це можна було списати на пандемію (хоча на практиці й тоді все їздили та зустрічалися, якщо було потрібно) то тепер вже не можна пояснити, чому немає зустрічей хоча б на рівні політичних радників або онлайн. Потрібно демонструвати якусь активність», - говорить він.

Він нагадав, що з минулого нормандської зустрічі минуло вже понад рок. Що за цей час було досягнуто? Так, на якийсь термін був припинений вогонь, знизилася активність бойових дій. Але що далі?

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

«КПВВ не відкриваються, розмінування не йде. Немає і розведення військ. Немає дискусії про політичну частину Мінських угод. Процес зайшов в глухий кут», - констатує експерт.

Раніше, як повідомляє Знай.ua, Олександр Мусієнко висловився про можливу загрозу Туреччини для РФ.

Також він прокоментував ситуацію на Чорному морі.