У програмі «Романенко. Бесіди» Гарі Табах, капітан першого рангу ВМС США, назвав 46-президента США, Джо Байдена, корупціонером.

Табах негативно оцінює поки що недовге президентство Джо Байдена і переконаний у тому, що він корумпований. Мовляв, корупцію в Україні очолили саме Джо Байден і його син, Хантер Байден.

З іншого боку, попередній президент США, Дональд Трамп, якраз-таки боровся проти цього. «Бабок не дам, поки ви не відповісте, куди вони йдуть, хто їх витрачає», - описує Гарі Табах позицію Трампа. Він також відзначає, що за президентства Трампа військова допомога Україні від США була більшою, а їхні міжнародні відносини з Росією – жорсткішими.

«Говорити, що американська політика в особі президента не має жодної ролі, не розумно», - вважає капітан. На його думку, у загостренні конфлікту на Донбасі також винна політика США.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, Табах заявив, що Байден допомагає Росії «встати з колін».

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що кораблі НАТО стримують російську агресію в Чорному морі.