Останні 30 років без освіти, як трагедія України - це сага про втрачене покоління і колоніальне управління. Про це розповів в своєму блозі «Чаплига. Без питань» політолог Михайло Чаплига.

«Скандальне звільнення радниці голови ЦВК через допис у Facebook про розлад відносин з вібратором через його не функціональність. Особисто для мене проблема була не в тому пості і далеко не в вібраторі. Проблема в головах покоління періоду колонізації України», - сказав політолог.

Чаплига розповів, що радниця глави ЦВК, звільняючись, написала пост про те, які всі ханжі і вся країна просто зобов'язана говорити про вібратори і особисте життя. Вона повідомила про великі зміни в комунікаціях окремо взятого ЦВК і взагалі в органах влади.

«Біда втраченого покоління часів колонізації, яка ніяк не може зрозуміти, що єдине чим відрізняється суспільство від стада - це наявністю табу. Цьому явищу присвячено багато різних книг, у кожного народу є свої табу – це, наприклад, не показувати свої статеві органи, не справляти свої природні потреби в громадських місцях і т.п. Саме ці табу формують стадо у суспільство», - повідомив політолог.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Чаплига заявив, що втрачене покоління живе за парадигмою Гітлера, який хотів позбавити свій народ від химери совісті, адже так простіше жити, даруючи тим самим свободу. Втрачене покоління не розуміє, що колонізатори несуть дух особливої ​​свободи - свободи від табу, що утримує структуру суспільства і свободу від моралі та принципу.

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв зі слів Чаплиги, що Україну можна представити у вигляді величезного заводу, який колись добре працював - а потім всі його цехи взяли та розтягнули.

Також раніше Чаплига заявив, що нова влада повторює помилки Порошенка.