Скандальна історія про двох підлітків 8 і 13 років, які демонструють свою любов з сексуальним підтекстом в соціальних мережах, сколихнула всю громадськість. Чим загрожує така дитяча любов, куди дивляться батьки і яку відповідальність має нести держава? На ці питання спробувала знайти відповідь блогер Мирослава Бобровська у програмі "А як насправді?" на Youtube.

«Зі слів восьмирічної дівчинки Мілани, вона і її друг просто хотіли «похайпити», але з часом у них виникли почуття. З Пашею, хлопцем Мілани, вони познайомилися десь 7 місяців тому і перша їхня мета була підняти «актив», але за ці 7 місяців вони нібито прив'язалися один до одного. Ось так зовсім не по-дитячому міркує «зірка», - сказала блогер.

Бобровська задалася питанням, де ця дитина познайомилася з підлітком і що у них може бути спільного? І найстрашніше, що мама цієї дівчинки не бачить в цьому нічого поганого, а вважає інформацію, яку зараз подають в ЗМІ перекрученою. Вона стверджує, що в тому, що відбувається немає нічого кримінального.

«Акаунт дівчинки веде її мама Дарина Маханец. Матір не турбує громадська думка і відверті фотографії її доньки. Ця матір каже, що у дітей дійсно любов і радить недоброзичливцям стояти осторонь, це їхнє життя і вони самі розберуться. Але тут же вона називає це просто дружбою, і що між дітьми нічого немає», - повідомила блогер.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Бобровська заявила, що в підсумку справою зайнялася поліція Київської області. Згідно з санкціями статті, за якою порушено кримінальне провадження, мама юної блогерки може або заплатити штраф від 17 до 68 тис. грн., або отримати арешт до 6 місяців, або її обмежать у свободі терміном до 3 років.

«Дівчинка має мільйони підписників в різних соціальних мережах. Вдумайтеся тільки, що мільйони дітей хочуть так само стати об'єктами збудження для педофілів і заробляти на цьому гроші», - резюмувала Бобровська.

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв зі слів Бобровської, що наші сусіди серйозно закріпили свої позиції на заході України.

Також раніше Бобровська розповіла, єдине, що поліпшується в «Укрзалізниці» - це зарплати керівництва.