Чи використовує Україна ті можливості, які з'являються у неї в війні з Росією? Чи є у неї в цій війні цілісна стратегія?

Свою думку з цього приводу в програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» висловлює футуролог Олексій Толкачов.

«Україна намагається залатати дірки. Стратегії немає, тому що немає мети перемогти у війні. Немає стратегічної мети знищити противника. А якщо Росія не буде знищена, то в довгостроковій перспективі ця війна повториться - хоч через п'ятдесят, хоч через сто років», - вважає експерт.

Він зазначає, що для Росії захоплення України є питанням ідентичності. Адже коріння російськості - в Києві. Без України Росія неповноцінна, «російський світ» кастрований, позбавлений коренів. Тому війна рано чи пізно буде знову.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

«Зеленський сподівався, що можна просто домовитися - як з адекватним партнером. Втім, будь-який хворий сподівається, що йому все-таки вдасться уникнути операції. Заради цього він готовий ходити не тільки до лікарів, а й до бабок-ворожок, тим більше якщо йдеться про болючу операцію. Так і наша влада сподівається відкласти хворобливе розв'язання питання, за яке доведеться нести історичну відповідальність. Але, на мій погляд, зараз не тільки немає часу на те, щоб це відкладати, а й багато часу вже згаяно», - резюмує Олексій Толкачов.

Раніше, як повідомляє Знай.ua, він заявляв, що вважає перемогу у війні реальним завданням, але для цього доведеться демонтувати Росію.

Також Толкачов розповів про можливості локальних валют.