В Україні досі не ввели податок на виведений капітал, хоча представники бізнесу просять його ввести. Причиною тому є те, що народний депутат Данило Гетманцев не дає його запровадити.

Про це сказав аналітик Віктор Андрусів в ефірі програми “Романенко Бесіди”.

“Ти виконуй те, що в тебе в програмі написано. Ти написав податок на виведений капітал - де він? От тобі приклад. Якийсь товариш Гетманцев тебе от так от може розводити вже кілька років. Просто якийсь там депутатішка, голова комітету Верховної Ради… В тебе конкретно написано - ми введемо податок на виведений капітал. Бізнес український тобі каже - введи податок на виведений капітал. Всі тобі кажуть - зроби це. А один чувак, який вперся, не дає тобі це зробити”, - сказав Віктор Андрусів.

За його словами, результатів досі нема, однак зараз проводять круглі столи на яких обговорюють запровадження податку на виведений капітал. При цьому, ці конференції є лише інструментами імітації.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Він додав, що в Україні досягненням вважається будівництво доріг, що є жалюгідним.

Як повідомляв Знай.ua, експерти вважають, що ініціативи Національної економічної стратегії дадуть ефект, більший за прогноз Кабміну.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Рада розпочне розробку законопроектів із реалізації Національної економічної стратегії.