У програмі «Романенко. Бесіди» аналітик Віктор Андрусів заявив, що передусім варто зробити дорогу до Миколаєва, тому що по ній в порт доставляють зерно.

Гість програми пояснює стратегічне значення дороги до Миколаєва: по ній в Миколаївський порт доставляють зерно, а це питання вже економічної важливості. Тим не менш, як він каже, її стан можна описати як вбитий та катастрофічний.

«Її, значить, треба в першу чергу зробити ідеальною, тому що це питання нашої економіки, питання оборотності вантажів», - пояснює Андрусів.

З іншого боку, аналітик вказує на розв’язання цієї проблеми в зовсім іншому напрямку: ріка, по якій можна переправляти вантажі замість дороги. У такому разі в Укрзалізниці та автомобільного транспорту з’явиться конкуренція, а завантаженість доріг помітно знизиться.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Але такі масштабні плани потребують і відповідних фінансових масштабів. «Коли ти заробив, то, будь ласка, будуй світло-музикальні фонтани по всій країні», - іронізує Андрусів. На його думку, за відсутності можливостей та реальних результатів, українська влада вдасться до їхньої імітації.

Нагадаємо, Землянський розповів, як прибрати заборгованість за комуналку.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Котенкова розповіла, що приватним клінікам невигідно укладати договір з НЗСУ.