Велике будівництво є генеральним прибиранням, тоді як центральна влада повинна займатися масштабними національними інфраструктурними проєктами.

Про це сказав політик Михайло Добкін в інтерв’ю Сніжани Єгорової у програмі “Сніжна Лавина”.

"Центральна влада повинна займатися масштабними національними інфраструктурними проєктами. Велике будівництво - це як великий..., у нас вдома це називалася генеральне прибирання. Бо зима проходить - починається генеральне прибирання. Від миття вікон, підвіконь, і повністю все прибирається. Я не це маю на увазі. Велике будівництво - це генеральне прибирання. Я про інше говорю. Ось є, припустимо, у нас серйозні інфраструктурні об'єкти, які будуються в рамках атомної енергетики. Звичайно ж, це повинна бути турбота держави", - сказав Михайло Добкін.

Він зазначив, що можна будувати щось, що стане проривом за економічним напрямом: елеватори, перевалки зерна в портах, залізничні колії, вагони.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Тобто, держава повинна піклуватися про скелет.

Як повідомляв Знай.ua, яма на дорозі під Києвом перетворилася в символ "Великого будівництва".

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Криклій розповів, як будуть модернізувати українські вокзали.