Наскільки допустима в публічних виступах ненормативна лексика? Наприклад, колишній мер Харкова Михайло Добкін останнім часом кілька разів дозволяв собі її, але після просив прощення.

Сам політик коментує цей факт в програмі Сніжани Єгорової «Снігова лавина».

«Ми живемо в атмосфері постійного стресу. Йдеться не тільки про політику - те ж саме у людей і на роботі, і у сфері того, що пов'язано зі здоров'ям, і в особистому житті. Люди хочуть чути те, що хочуть, але серед цього мат не присутній. Максимум - вставити щось до слова, до місця і в легкій формі», - вважає політик.

Сам він просив вибачення тільки за те, що він не стримався. Добкін вважає, що він не мав права так себе вести, вийшовши в публічну площину. У зв'язку і з цим він не може дозволити собі деякі речі - наприклад, з'явитися в неохайному вигляді, напідпитку або непідготовленим. У тому числі він не має права і на ненормативну лексику. Це було б проявом неповаги.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

«Я прошу вибачення у людей за те, що поставився до них нешанобливо. А чому це сталося? Наприклад, у випадку з Березою я, вже заходячи в студію, зрозумів, що зараз щось буде. Я довго себе стримував, але це стримування було штучним. Я підібрав найменший привід - і зробив те, що хотів зробити. Але це було неправильно», - визнає Михайло Добкін.

Раніше, як повідомляє Знай.ua, він назвав Велике будівництво «генеральним прибиранням».

Також Добкін висловив згоду зі словами покійного мера Харкова Геннадія Кернеса.