Естонський політичний діяч і журналіст Марко Міхкельсон у програмі «Субъективно с Яникой Мерило» висловився про війну на сході України.

«Я не знаю, як саме сьогодні (ситуація на лінії зіткнення на Донбасі, - ред.). Останній раз я побував на сході України і поблизу лінії розмежування 3 роки тому – восени 2018 року. Ті новини, які приходять звідти... Але, може бути, ще важливіше те, про що говорить російська пропаганда. Це показує, на жаль, що ми повинні бути дуже і дуже уважні з приводу того, яка ескалація може там статися наступного тижня, а може бути навіть місяця», - каже журналіст.

На його думку, найголовнішою метою Кремля є розчленовування інших держав, в тому числі і України.

«Ситуація вже 7 років така... Де ми бачимо, що йде постійна, скажімо, напруга на Донбасі. Я думаю, що, на жаль, сказати, що там зараз заморожений конфлікт – дуже-дуже рано. Міжнародне співтовариство має зрозуміти, і я думаю, що і уряд України має зрозуміти, що, на жаль, та агресивна політика Російської Федерації має дуже глибоке коріння, і вірити, що є якісь виходи з цієї ситуації, дуже швидкі виходи... Цьому я не вірю», - підсумував Міхкельсон.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв, що Бортник розповів про причини рішення РНБО розслідувати голосування депутатів за Харківські угоди.

Також Знай.uа повідомляв, що Володимир Зеленський підтримав санкції проти Ігоря Коломойського.