Керівник Центру Політичної розвідки, політтехнолог Олег Постернак у програмі «Что дальше» на каналі «Знай24» пояснив, чому команда Петра Порошенка програла на виборах на 87-ому окрузі.

«Це третій провал Порошенка. Петру Олексійовичу потрібно задуматися насамперед про вибудовування більш виразної і розумної стратегії своєї поведінки. Він занадто захопився в своєму антуражі, в своєму амплуа єдиного патріота України. Як виявилося, це не так. Це його була фатальна політтехнологічна помилка – представляти себе винятковим патріотом і єдиним патріотом цієї країни. Зеленський вибив цей козир з-під його обойми», - говорить експерт.

На його думку, Порошенко перебуває в невизначеному стані.

«Подальший піар і міркування про армію, мову, віру вже якось невиразно виглядають... Петро Олексійович нічого адекватного запропонувати не може, крім як критики влади. Для нього це задача. Якщо він вирішить разом зі своєю командою її найближчим часом – значить, він ще залишиться на плаву. Якщо він буде продовжувати в такому ж репертуарі, я думаю, що більше, ніж на 10%, він розраховувати навряд чи може», - резюмував Постернак.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Нагадаємо, Чорновіл заявив, що політтехнологи намагаються зробити з Зеленського другого Порошенка.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Чаплига розповів, як нова влада повторює помилки Порошенка.