В Україні донині вистачає COVID-дисидентів, які не надають особливого значення пандемії коронавірусу і нехтують заходами захисту від неї. Чи мають вони рацію - або це небезпека, яка заслуговує своєрідної поваги?

Свій погляд на цю проблему в програмі «Діалоги з Макаренком» висловлює кандидат економічних наук, судовий експерт, арбітражний керівник Володимир Іванків.

«На жаль, я і сам був COVID-дисидентом. Саме тому мені довелося на собі винести всю красу коронавірусу. Найважчим був восьмий день. Втім, зараз я відчуваю себе прекрасно і налаштований на позитив», - каже гість програми.

Всім «безмасочним дисидентам» Іванків настійно радить суворо дотримуватися санітарних заходів, носити маски, ретельно мити руки та менше відвідувати публічні місця.

Обережність важлива ще й тому, що лікарні майже переповнені. Зрозуміло, заможна людина може дозволити собі місце в хорошій приватній клініці, але що робити всім іншим?

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Також необхідно мати напоготові «телефон порятунку», щоб в будь-який момент звернутися за професійною медичною допомогою.

«Ні в якому разі не можна займатися самолікуванням, адже у кожної людини своя реакція на різні препарати. Вихід може бути фатальним», - попереджає Володимир Іванків.

Раніше, як повідомляє Знай.ua, він пояснив, чому українська держава не цінує розумних і освічених людей.

Також Іванків прокоментував стан справ в сільському господарстві.