Ветеранам ніхто не має наміру дякувати, при цьому на допомогу держави не варто розраховувати.

Про це сказав журналіст Ігор Луценко в ефірі програми “Таран VLOG" з Віктором Тараном.

“Я нещодавно тільки почув про ветеранхаб і не знаю, що це таке. Але я би взагалі не дивився в бік держави у цій ситуації. Повторюся, саме з тих міркувань, що більшість чиновників - це вороги нашої держави на сьогодні. Тобто, своєю пасивністю, або активною насправді позицією, антиукраїнською. Все ще вони є нашими, на жаль, ворогами. І тут дійсно є питання і до ветеранів. На жаль, велика кількість цих людей - вони є просто політично наївними”, - сказав Ігор Луценко.

Він зазначив, що люди, які йдуть на фронт, вважають, що коли вони повернуться з нього - їм будуть дякувати.

“А тут дякувати ніхто не має наміру. В кращому разі - їх намагаються підкупити. Тобто, різні політичні проекти, різні бізнес-структури, лобістські угрупування - вони намагаються використовувати ветеранську тему для того, щоб просувати свої інтереси. Багато хто з ветеранів стає просто жертвою цих маніпуляцій”, - додав Луценко.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Котенкова розповіла про нову пенсію “За особливі заслуги”.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Славінська відмітила, що в Україні одиниці жінок дослужуються до дійсно високих звань.