Якщо людина балотується до Верховної Ради, то що таке для неї місце в парламенті - мета чи засіб? А якщо засіб, то яка мета?

Свій погляд на це питання в програмі Сніжани Єгорової «Снігова лавина» висловлює радіо- і телеведучий Макс Назаров.

«Якщо тобі кажуть: іди в політику, ось тобі гроші - то ти вже не ідейний, а просто менеджер. Інша справа - якщо ти сам йдеш в політику, зі своїми ідеями та своїми грошима - або не своїми, адже однодумці можуть скинутися на це. А якщо є зв'язки, це ще краще. Найголовніше - це людський фактор і репутація», - розповідає Назаров.

Він не сумнівається, що багато хто бачив би його депутатом від ОПЗЖ або «Опоблоку». Назаров упевнений, що два роки тому без проблем міг би пройти до Верховної Ради, якби ставив собі за мету саме стати народним депутатом.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

«Добре, що депутатство для мене не самоціль. Я вже зараз вважаю себе політиком. Всі бачать, що я - такий же учасник політичної дискусії», - каже гість програми.

Раніше, як повідомляє Знай.ua, Макс Назаров розповів про долю, яка чекала б його, якби він вступив в партію «Слуга народу».

Також він виділив три основні пріоритети для президента України.