Якби телеведучий Макс Назаров став президентом, він би ввів кримінальну відповідальність за розпалювання міжнаціональної, національної ворожнечі, реформував правоохоронну діяльність і кадри.

Про це він сказав у програмі “Сніжна лавина” зі Сніжаною Єгоровою.

Макс Назаров заявив, що якби він став президентом - він би почав працювати у трьох головних напрямках.

"Я введу кримінальну відповідальність за розпалювання міжнаціональної, національної ворожнечі. Причому для всіх. Журналістів... Якщо говорити про напрямки, це була б звичайно гуманітарна сфера. Вона була б дійсно серйозна... Правоохоронна друга. Все, що пов'язано з правоохоронною діяльністю", - сказав Макс Назаров.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Він зазначив, що робота в правоохоронній сфері є найбільш важливою, оскільки в державі, де не працює закон - немає держави. При цьому, в Україні є країна і умовно держава, оскільки присутні всі її атрибути, хоча вони і дискредитовані.

За його словами, третій напрямок - це кадри.

"Дуже важливо розуміти, що розставити однокласників на державні посади - це зовсім нічого. Тому що ти розставляєш людей, які тобі просто облизують дупу і просто працюють на свою посаду. Просто працюють на те, щоб ти зберігся при цій посаді", - додав Назаров.

Як повідомляв Знай.ua, Зеленський збирається йти на другий термін, - політолог побачив ознаки початку передвиборної кампанії.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Кулик зазначив, що на тлі Звіробій Кошулинський виглядав досить потенційно виграшним кандидатом.