Сучасний український мислитель, громадський діяч, філософ, футуролог, юрист, Олексій Толкачов у програмі «Что дальше» на каналі «Знай24» пояснив, чому в Україні не вистачає вакцин від коронавірусу.

«Мені здається, що Україна опинилася обділена вакциною не тільки тому, що дуже пізно схаменулася наша влада... Але цілком ймовірно, я не виключаю, що може бути затримка тому, що не змогли побудувати посередницькі схеми, через які закупити ці вакцини. Я, на жаль, зовсім не маю довіри до влади, дивлячись на те, як неадекватно вони діють», - говорить експерт.

На його думку, торішній локдаун і карантин «вихідного дня» були абсолютно неадекватними і нелогічними.

«Степанов ввів цей карантин «вихідного дня», сказав, що нам треба збити захворюваність, після цього – увага – він каже: «Карантин виконав своє завдання, тому ми його скасовуємо». Щоб через 2 тижні, з січня, взагалі повністю закрити країну, щоб зупинити захворюваність. Матюків не вистачає!», - обурився Толкачов.

Філософ зазначає, що карантин у січні цього року завдав великого удару по економіці. У той же час суспільство розуміло, що обмежень можна не дотримуватися.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

«Що найстрашніше відбувається під час цієї боротьби з коронавірусом – руйнується вся система державного управління, яка заснована на тому, що державна влада приймає рішення, а суспільство має це рішення виконувати. Зараз держава масово плодить рішення, які вони не здатні ні виконати, ні проконтролювати. Суспільство зі свого боку дивиться на владу як на дурників. Треба завжди наказувати те, що буде виконано. А на даний момент влада себе «помножила на нуль», - резюмував він.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Амосова розповіла, коли потрібно щеплюватися від COVID-19.

Також Знай.uа повідомляв, що львівський лікар розповів про «трасформацію» коронавірусу.