Рішення про введення локдауну - правильне, і пройшло б гладесенько-рівнесенько, якби функціонували електронні сервіси.

Про це сказав політичний експерт Андрій Вігірінський в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай24".

"Якщо ми в цілому говоримо про рішення - рішення правильне. Але без прив'язки до влади і України. Тобто, в цілому - якби концептуально було ідеальне місто, в якому працюють і функціонують електронні сервіси, у кожного є умовний в гаджеті доступ до кабінету громадянина і так далі і тому подібне - все було б гладесенько-рівнесенько", - сказав Андрій Вігірінський.

Він зазначив, що за допомогою електронних сервісів можна було б завчасно подати заявки і перевірити, чи все працює.

"Отримали електронний квиток або електронний пропуск. На вході зчитали за QR-кодом. Ті, кому треба переміщуватися - переміщуються, ті, кому не треба переміщуватися - не переміщуються. Тобто, сам засіб - непоганий", - додав Андрій Вігірінський.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

За його словами, рішення про локдаун відповідає епідеміологічній ситуації і адекватне.

Як повідомляв Знай.ua, кияни збилися в тісні черзі за спецпропусками: "Там ковіда немає?".

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що інфекціоніст розповів, як в Україні повинна проходити вакцинація.